Adhemar Advocaten: het eerste Limburgse nichekantoor in publiekrecht

Schermafbeelding 2012-12-20 om 10.55.06

De trend naar meer specialisatie binnen de advocatuur zet zich door. Stijn Knaepen en Jan Roggen spelen op die trend in en startten op 1 januari 2013 een nieuw nichekantoor in Hasselt.

Het kantoor legt zich exclusief toe op omgevingsrecht (stedenbouw en milieu), publiek-private samenwerking (PPS), overheidsopdrachten en onteigeningsrecht. Adhemar Advocaten bedient vanuit Hasselt de volledige Vlaamse en Brusselse markt.

“We geloven dat er in onze domeinen een markt bestaat voor zeer gespecialiseerde maar betaalbare juridische dienstverlening” zegt Jan Roggen. “we gaan daarbij voor een persoonlijke aanpak, waarbij één persoon het dossier van a tot z behandelt en beheerst”. Stijn Knaepen voegt toe: “binnen onze domeinen bieden we een volledige dienstverlening aan overheden, ondernemingen en particulieren. We loodsen hen door het publiekrechtelijke kluwen met kwalitatief en doelgericht advies en staan hen bij in procedures voor de burgerlijke rechtbanken en administratieve rechtscolleges. Onze jarenlange ervaring bij toonaangevende kantoren in Brussel en Antwerpen en bij het grootste studiebureau van het Vlaanderen biedt ons de noodzakelijke basis om kwalitatief hoogstaande diensten te leveren”.

Wat: Adhemar Advocaten is het eerste Limburgse nichekantoor gespecialiseerd in publiekrecht; in het bijzonder in omgevingsrecht (stedenbouw en milieu), publiek-private samenwerking (PPS), overheidsopdrachten en onteigening.
Waar: Adhemar Advocaten werkt vanuit Limburg en richt zich op de Vlaamse en Brusselse markt – Ons kantoor kan u vinden te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 576A – www.adhemar-advocaten.be – twitter: @Adhemar_law
Wanneer: Adhemar Advocaten werd opgericht op 1 januari 2013
Wie: Stijn Knaepen (ex-Flamey, ex-Technum-Tractebel Engineering) en Jan Roggen (ex-Stibbe) beschikken samen over meer dan 15 jaar ervaring in het publiekrecht bij toonaangevende advocatenkantoren in Brussel en Antwerpen en bij het grootste studiebureau van Vlaanderen.

Leave a comment