Adhemar Advocaten

Adhemar Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich exclusief toelegt op het publiekrecht, het omgevingsrecht en het vastgoed- en bouwrecht. Binnen deze domeinen biedt Adhemar Advocaten een volledige dienstverlening aan overheden, ondernemingen en particulieren waarbij de nadruk ligt op een pragmatische aanpak. Vanuit Hasselt, Mechelen en Brussel bedient het kantoor de volledige Vlaamse en Brusselse markt.

De vennoten van Adhemar Advocaten genoten hun opleiding bij internationaal gerenommeerde kantoren en hebben elk meer dan 10 jaar ervaring in hun specialisatie, zowel op nationale als internationale dossiers. Zij combineren de expertise en de gedrevenheid van de grote kantoren met een zeer persoonlijke en klantgerichte aanpak.

De expertise van het kantoor wordt ook internationaal erkend. Adhemar Advocaten werd omwille van zijn uitgesproken expertise en ervaring in ruimtelijke ordening en milieurecht opgenomen in LEGAL 500 onder “Environment” en zo gepositioneerd tussen de grote internationale kantoren.