Stefanie Debeuf nieuwe partner Adhemar Advocaten

Adhemar Advocaten verruimt zijn activiteiten en breidt opnieuw uit. Met Stefanie Debeuf (1978) vervoegt een vierde partner het kantoor.

Stefanie Debeuf (Soest – Duitsland, 1978) is gespecialiseerd in vastgoed- en bouwrecht en is sedert meer dan 10 jaar actief als advocaat in vooraanstaande Brusselse kantoren. Zij zal vanuit de Mechelse vestiging samen met Pieter Jan Vervoort werken aan de verdere uitbouw van het kantoor.

“De komst van Stefanie laat ons toe de toenemende vraag naar expertise in privaatrechtelijke vastgoedvraagstukken te beantwoorden” stelt Jan Roggen. Stijn Knaepen vult aan: “ook voor de begeleiding van complexe publieke en private bouwprojecten betekent de komst van Stefanie een versterking”.

Adhemar Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich exclusief toelegt op het publiekrecht (overheidsopdrachten, PPS en onteigening), het omgevingsrecht (stedenbouw en milieu) en het vastgoed- en bouwrecht. Binnen deze domeinen biedt Adhemar Advocaten een volledige dienstverlening aan overheden, ondernemingen en particulieren, waarbij de nadruk ligt op een persoonlijke en pragmatische aanpak. Vanuit Houthalen en Mechelen bedient Adhemar Advocaten de volledige Vlaamse en Brusselse markt.

Wat: Stefanie Debeuf (1978), specialiste vastgoed- en bouwrecht, vervoegt Adhemar Advocaten als partner;
Wanneer: Stefanie Debeuf vervoegt Adhemar Advocaten vanaf 1 september 2014;
Wie: Stefanie Debeuf (Soest – Duitsland, 1978) legt zich toe op het vastgoed- en bouwrecht. Zij heeft meer dan tien jaar ervaring en adviseert cliënten bij het opstellen en onderhandelen van contracten in het kader van vastgoedtransacties en bouwprojecten. Tevens staat ze cliënten bij in het kader van gerechtelijke procedures voor diverse rechtscolleges. Stefanie Debeuf wordt door Legal 500 aanbevolen voor vastgoedrecht.

Leave a comment