Vacature – Adhemar zoekt stagiair

Adhemar Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich exclusief toelegt op het publiekrecht (overheidsopdrachten, PPS en onteigening), het omgevingsrecht (stedenbouw en milieu) en het vastgoed- en bouwrecht. Binnen deze domeinen biedt Adhemar Advocaten een volledige dienstverlening aan aan overheden, ondernemingen en particulieren, waarbij de nadruk ligt op een persoonlijke en pragmatische aanpak. Vanuit Hasselt, Mechelen en Brussel bedienen we de volledige Vlaamse en Brusselse markt.

Voor de verdere uitbouw van ons kantoor zoeken wij een stagiair met interesse in publiekrecht, vastgoedrecht en bouwrecht.

Wij zoeken iemand die:

  • flexibel, klantgericht en pragmatisch is
  • zelfstandig kan werken, ook onder druk en gewoon is om (met de glimlach) kwalitatieve diensten te verlenen aan veeleisende cliënten
  • bereid is om één dag per week vanuit één van onze andere vestigingen (Hasselt of Mechelen) te werken.

 
Wij bieden de mogelijkheid om mee te werken aan de uitbouw van een jong nichekantoor dat elke dag opnieuw kwalitatieve diensten wil leveren.

Voor vragen en kandidaturen (CV met motivering) kan je terecht bij stefaniedebeuf@adhemar-advocaten.be of jorisdepauw@adhemar-advocaten.be

Alle vragen en kandidaturen worden uiteraard met de nodige discretie behandeld.

Leave a comment